Sabtu, 6 November 2010

Percubaan Kedua

Aritu da try conteng kat tapak tangan
Kali ni aku try conteng sekali lagi
Conteng inai kat tgn lak
Jeng..jeng..jeng..


Corak rekaan sendiri...
Bole tak wat simple camni je ntok majlis aku nti?
Aku tak minat corak penuh sesangat
Corak ni je la yg aku leh wat
Tgu sampai inai tu kering
Pastu aku cuci
Takde la lama sgt
Ada la dlm sejam kot


Ni la hasilnye pas cuci inai
Agak buruk
Kat jari warnanye agak itam
Kena perbaiki lagi
Apepun aku suka bunga tu
Cuma corak tak bape kemas
Komen diri sendiri..
He3..


Tapiiiii....
Besoknye jadi camni lak
Dah tak nampak dah

Tak tahan lama kan inai ni
Aku beli inai tiub kat mydin
Kotak warna hijau tu...


5 ulasan:

Cik Pija berkata...

nak inai tahan lama.. kna buat sdri. n ptua org.. cuba letak sikit cuka. heee, tp aku xska inai.. sbb bau dier. hehe

Khazanah_Illahi berkata...

suke lukis2 niyh! hehee~

syifa berkata...

oooh..petuanye kna letak cuka ye cik pija..thank you..
kite mmg suka menconteng, cik khazanah..hee..

^ruset^ berkata...

hye new kid in d block here..hehe..inai kotak yg dalam kotak merah tu agk terang,ingt2 lupe r brand ape,RANI kot if xsilap. :D

syifa berkata...

oh ye ke? ok2..thank you ruset..