Khamis, 11 November 2010

Mana Feeling Bakal Pengantin??

Pejam... celik pejam.... celik

Pejam sekejap celik sekejap

Tiba2 dah nak abis final da..yehuu..

Tinggal satu lagi paper Ahad ni

Cepatnye masa berlalu kan


Pejam lagi...celik lagi...

Pejammmmm...celikkk..

Aku nak kawen da..Haaa???

Macam kelakar je..betul ke ni aku nak kawen?

Ye..4 Dis ni..insya Allah

Bape minggu je lagi kan


Orang2 sibuk tanya

Cane persiapan?

Mak andam dah tempah?

Baju nikah da siap?

Hantaran dah tempah?


Aku jawab

Biasa je..sibuk ngan assignment pastu nak exam lak

Hantaran x tempah pun.. Mak andam je da sewa


Persiapan kawen aku

Biasa je..xde yang grand2

Tempah pelamin ngan baju sanding je

Kompang xde, karoke xde, potong kek xde, tukar2 baju xde

Souvenier ntok tetamu telo je tapi bakul telo x siap lagi

Balik cuti sem ni

Aku akan bertungkus lumus menyiapkan bakul telo

Tak tahu la dpt siap ke tak

Baru siap 300 biji aritu

Macam tak excited je kan...


Apa yang aku rasa skang ni yek?

Ermm..rasa apa ek??..

Belum sampai feeling lagi kot...

Mane feeling bakal pengantin ni??

Nape aku tak rasa cam nak kawen ni??

Tapi kadang2 ada gak berangan saat pakai baju sanding putih nanti

Ada ler gak feeling namanye tu kan..


Agaknye sebab sibuk ngan assignment ngan study

So tak teringat nak kawen

Agaknye ler...Hehehe..

5 ulasan:

taufiq berkata...

bila kenduri?

Mia-Ina berkata...

syifa..bile busy,mmg dh x ingat sgt...tp ble nk dekat, mkn nak ingat sgt persiapan..

ops, tarikh kte sama la

syifa berkata...

taufiq: kenduri 4 Dis ni
Mia: agaknye kot Mia

mamasue berkata...

sbb bz sgt kot...klu tak bz,baru lah ade feeling dok pk psl kawen...ni nk pk benda lain pun mmg tak sempat....

syifa berkata...

he he...ye la mamasue...byk sgt benda nak pkir..