Sabtu, 13 November 2010

Mari Cuci Mata

Arini takde idea nak merepek

So, nak upload pictures ni je

Layan je ler...


Bawah ni picture mee sizling, aku beli kat cafe hostel member aku

Tak berapa sedap..komen sikit je...hehehe..

Tapi ok ler..harganye RM3.50 kot..


Yang ni lak yong tau foo, beli kat cafe hostel aku

Sedap gak...nyum..nyum...



Yang ni lak pizza from domino

My roomate yang belanja

Thank you linda.....

Jemput tengok.. :)


Ni lak rojak buah beli kat cafe gak

Harga RM1.50

Sedap tapi nenas lak takde

So, kurang power ler rasanye..


Ha..yang ni satu2 nye menu kat dalam list ni yang aku wat sendiri

Da lama da nak try wat

Baru ler aritu ada kesempatan nak wat

Sedap gak..puji sikit je..hehehe..

Tapi kurang lada sulah

Jemput makan...

Nyumm..nyumm..

Sekian sudah


3 ulasan:

a d r e y n i e e l i s y a berkata...

smua mknn ni...
bikin perut gua bkerocong vam voomm..
hihi

Wan Gerrard berkata...

sangat sedap, masa untuk lunch ^_^v

hakeem kira berkata...

aduii . terus rasa lapar baca pasal makann ni ~