Selasa, 21 Disember 2010

No Title

Lamanye aku tak update blog ni

Ada je halangan nak update blog

Skang kan musim hujan

So, wifi kat asrama ni lembab la plak

Lagipun aku pun takde mood nak mengupdate blog

Tak puas lagi bercuti ngan my darling

Dapat la merasa seminggu je jadi pengantin baru

Pastu dah jadi bujang pulak dok asing2 ni

Seminggu dah x jumpa

Masuk minggu ni jadi 2 minggu ler

Aku kat sini

Dia kat sana

Sabo je lah ye....

1 ulasan:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata...

jom singgah my new blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/